Recepty > sýr > ořechový hermelín
Potřebné suroviny:
Hermelín, mleté ořechy, tatarská omáčka - v množství vycházející z počtu strávníků a jejich individuální chuti
Postup přípravy:
Hermelín nakrájíme na osm dílků (jako dort). Každý dílek hermelínu napíchneme na párátko, obalíme v tatarce a mletých ořeších. Můžeme zdobit kouskem feferonky, papriky, kapary apod.
Recepty na další jídla:
Masové kuličky v rajské omáčce podáváme s vhodnou přílohou.
Sýrové fondue posypeme mandlovými lupínky.
Plněný hermelín spíchneme s hroznovým vínem.
Hermelínové karbanátky smažíme v rozpáleném oleji.
Hermelínová pomazánka do které přidáme trochu kečupu.
Sýrové nočky do polévky se hodí také do vývarů.
Naložené olomoucké tvarůžky spojíme šlehačkou.
Nakládané syrečky Jíme po dvou dnech od naložení.
Smažený hermelín se šunkou opečeme dozlatova.
Olomoucké tvarůžky na grilu s chlebem.
Třená niva k mazání na chleba.
Ořechový salám krájete na šikmé plátky.
Sýr smažený tak, aby nevytekl, jak toho docílit.
Naložený hermelín
Recept na přípravu jídla ořechový hermelín.