Recepty > polévky > mexická polévka gaspačo
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1/2 okurky, 1/2 zelené papriky, 500 g rajčat, 1 menší cibule, 3 stroužky česneku, 3 lžíce oleje, 2 lžíce octa, 1 lžíce citronové šťávy, 500 ml rajčatové šťávy, 2 lžíce rajského protlaku, sůl, pepř
Recept na přípravu:
Do velké mísy vložíme nadrobno nakrájenou okurku a zelenou papriku. Rajčata, cibuli a česnek rozmixujeme, přidáme olej, ocet, citronovou šťávu, rajčatovou šťávu a rajčatový protlak. Směs přidáme do mísy a promícháme. Osolíme, opepříme, vložíme do ledničky, kde necháme vychladit. Papriku nakrájíme nadrobno, cibuli na kroužky a osmažíme chléb nakrájený na kostičky, na každý talíř dáme tuto zeleninu s chlebem a zalijeme vychlazenou polévkou.
Další recepty:
Mexická fazolová polévka - anglickou slaninu nakrájíme na kostičky...
Rybí polévka z vařených ryb.
Česnečka zasypaná petrželkou a sýrem.
Ruský boršč je tradiční ruský recept.
Tatarák z lososa - maso z lososa naškrábeme ostrým nožem....
Mexická kuchyně je různorodá a pestrá.
Cibulačka - připravíme ji z cibulí.
Polévka z kapra s nočky s bílky.
Filety z lososa v marinádě.
Mexická tortila s kuřecím masem - na pánvi rozehřejeme olej...
Lososová polévka z drceného lososa
Ochutnejte recept mexická polévka gaspačo.