Recepty > kuře > kuřecí nudličky na tabascu
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
4 kuřecí plátky, 6 středně velkých jablek, 6 lžic oleje, 2 lžíce medu, 1 lžíce glutasolu, bramborový škrob, 15 kapek tabasca, sůl
Postup přípravy:
Kuřecí maso a jablka nakrájíme na nudličky, osolíme a přidáme směs oleje, medu, glutasolu, bramborového škrobu a tabasca. Promícháme a necháme odležet v lednici alespoň dvě hodiny, lépe přes noc. Naloženou směs za stálého opatrného míchání opékáme na rozpáleném oleji. Za 5-10 minut maso i jablko lehce zrůžoví a je hotovo. Jako přilohu podáváme brambory, rýži nebo těstoviny.
Další jídla:
Kuřecí nudličky s rýží osmažíme na oleji.
Fazolky na smetaně s hovězím masem dochutíme citronovou šťávou.
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
Marinované kuře pečeme, dokud se nevytvoří kůrky.
Svíčková omáčka na smetaně chutná s kynutým knedlíkem.
Pečené kuře se zelím a brambory necháme chvilku zapéct do křupava.
Grilovaná kuřecí křídla na tabascu podáváme s čerstvým pečivem.
Vepřové nudličky na víně podáváme s vhodnou přílohou.
Bramboráky se zelím smažíme z obou stran dozlatova.
Kuře se sýrovou omáčkou kterou jej přelijeme.
Vepřové nudličky s houbami společně krátce podusíme.
Kuřecí nudličky se sýrovou omáčkou
Recept, podle kterého připravíme pokrm kuřecí nudličky na tabascu s jablky a medem.