Recepty

Recepty > čínská kuchyně > kuřecí maso na čínský způsob bez koření

Recept kuřecí maso na čínský způsob bez koření

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

kuřecí maso, 2 vaječné bílky, 1 lžíce solamylu, paprika, arašídy, 4 lžíce sojové omáčky, 5 lžic rýžového vína (může být nahrazeno bílým vínem), 1 lžíce octa

Postup přípravy pokrmu:

Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, smícháme s bílky a solamylem, na pánvi osmahneme, podlijeme trochou vody. Přidáme papriku nakrájenou na kostky, arašídy, osmahneme, trochu podlijeme a podusíme. Smícháme 4 lžíce sojové omáčky, 5 lžic rýžového vína, 1 lžíci octa a vlijeme na pánev a chvilku podusíme.
Podáváme s rýží.

Další recepty:
kuřecí kung-pao recept, kachna Jüan-pao, lilek po sečuánsku

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.