Recepty > kuře > kuře z remosky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
4 kuřecí řízky, olej, koření dle chuti, sůl, mletý pepř, worcestrová omáčka, žampiony, kostka bujonu, pórek, oříšek másla na zjemnění, pokud je potřeba lžička instantní jíšky na zahuštění šťávy
Postup přípravy:
Kuřecí řízky jemně naklepeme, okořeníme, osmažíme na oleji. Poté vložíme do remosky, zasypeme žampiony a pórkem, zalijeme bujonem rozmíchaným ve 200 ml teplé vody a pečeme 2O minut. Šťávu v případě potřeby zahustíme instantní jíškou. Na zjemnění přidáme oříšek másla.
Podáváme s rýží.
Další jídla:
Pečené kuře na moravance pečeme při 220 °C.
Kuřecí čtvrtky na zelenině pečeme 40 minut.
Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem jako vhodnou přílohou.
Kuře na kari nakrájíme na kostky.
Kachna na medu s broskvemi.
Kuřecí čína s ananasem do které přidáme arašídy.
Čínské nudle se zeleninou.
Biftek z kuřecího masa podáváme s hranolkami.
Kari rizoto s čínskou zeleninou.
Marinované kuře pečeme, až se vytvoří kůrčička.
Čína z vepřového masa orestovaná na oleji.
Kuřecí čtvrtky na čínské zelenině
Recept, podle kterého připravíme pokrm kuře z remosky.