Recepty

Recepty > polévky > jemné kapání do polévky

Jemné kapání do polévky

Suroviny potřebné pro přípravu:

Na přípravu jemného kapání do polévky budeme potřebovat: 2 vejce, cca 4 lžíce hladké mouky, 3-4 lžíce mléka, sůl, mletý pepř, bylinky

Recept na přípravu:

Vejce rozšleháme, můžete přidat lžíci vody a po lžících přidáváme hladkou mouku. Směs pak rozšleháme vidličkou do hladka, měla by mít tekoucí konzistenci, avšak nemělo by být zcela řídké. Jemné kapání vlijeme přes vidličku do vroucí polévky a necháme 3-4 minuty provařit.

Další recepty:
Kuřecí vývar s nudlemi dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Bramboračka se sušenými houbami do které šupneme stroužek česneku.
Hermelín v listovém těstě chutná s bramborovou kaší.
Kuřecí vývar se zeleninou můžeme podávat s nudlemi.
Sýrové kapání do polévky můžeme také lít do rozpáleného tuku.
Francouzská cibulačka se sýrem se nakonec zapeče.
Kuřecí česnekové kapsy naplníme, osmaneme a dusíme.
Vývar z uzených žeber dochutíme drceným česnekem.
Vaječné kapání do polévky má konzistenci řidšího těstíčka.
Fazolačka s uzeným masem je posypaná pokrájenou pažitkou.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky s nasekanou petrželku.
Játrové kapání do polévky zavaříme.
Jemná cibulačka chutná ozdobená pažitkou.
Kapání do polévky

Recepty
Motto

Jemné kapání do polévky má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.