Recepty > moučníky a dezerty > jahodovo-tvarohová zmrzlina
Suroviny potřebné pro přípravu:
Budeme potřebovat: 250g tvarohu ve vaničce, 250g čerstvých jahod, cukr podle chuti
Recept na přípravu:
Tvaroh otevřeme a složíme na něj papírovou utěrku, aby vysála přebytečnou vodu. Jahody rozmixujeme, přidáme cukr, tvaroh a promícháme. V misce dáme do mrazáku, po půl hodině promícháme a nanáme do mističek a formiček na nanuky. Zmrzlina je hodně tuhá, před konzumací vyndáme předem z mrazáku a necháme povolit.
Další recepty:
Borůvkový koláč s drobenkou pečeme cca 45 minut.
Domácí zmrzlina bez přístroje polít čokoládovou polevou.
Jablečná dřeň rozmixovaná ručním mixérem.
Domácí zmrzlina z kysané smetany a ovoce.
Ovocný koláč s tvarohem pečeme asi 30 minut.
Domácí smetanová zmrzlina zmražená v mrazáku.
Jablečný koláč na plech potřeme polevou.
Jahodová dřeň kterou dáme zmrazit.
Kynutý borůvkový koláč s drobenkou připravenou z mouky, másla a cukru.
Banánový chlebíček s čokoládovou polevou.
Těsto na štrůdl necháme odpočinout v chladnu.
Jahodová zmrzlina do formiček nebo mističek.
Domácí ovocná dřeň kterou nechte zamrazit.
Jahodová polévka
Jahodovo-tvarohová zmrzlina vykouzlí v ústech lahodnou chuť.