Recepty

Recepty > moučníky a dezerty > jáhlové škubánky se sojovým mlékem

Jáhlové škubánky se sojovým mlékem

Suroviny potřebné pro přípravu:

350 g jáhel, 250 ml sójového mléka, 850 ml vody, špetka soli

Recept na přípravu:

Na suché pánvi osmažíme za stálého míchání jáhly, přilijeme vodu a zvolna vaříme. Když se voda začne vypařovat, přiléváme po troškách mléko. Za občasného zamíchání vaříme jáhly do měkka a necháme ztuhnout. Lžíci namočenou v horkém másle vykrajujeme na talíř noky, které poléváme omáčkou z křížal.
Pokud chceme upravit škubánky na slano, posypeme je jemně osmaženým pórkem a strouhaným ovčím sýrem.

Další recepty:
Rizoto pečené v troubě posypeme nastrouhaným sýrem.
Trhanec s jablky položíme na talíř.
Vanilkové rohlíčky z vlašských ořechů obalíme v cukru.
Jáhly se švestkami mícháme do směsi.
Dip do tortilly necháme rozležet.
Květákový nákyp zapečeme asi půl hodiny.
Jáhly na slano důkladně promícháme.
Škubánky recept na přípravu.
Koláč se švestkami 30 minut dopečeme.
Rýžový nákyp s jablky upečeme.
Jáhlová kaše na slano je výborná příloha.
Rýžový nákyp s meruňkami zapečeme v troubě.
Jáhly s bramborem ihned podáváme.
Kari rizoto recept

Recepty
Motto

Jáhlové škubánky se sojovým mlékem vykouzlí na stole lahodnou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.