Recepty > moučníky a dezerty > jáhlové rizoto
Suroviny potřebné pro přípravu:
250 g ovsa, 150 g rýže, 60 g cibule, 20 ml oleje, 100 g mražené zeleninové směsi, mořská sůl, kmín drcený, libeček
Recept na přípravu:
Oves a rýži vaříme v dohromady v dvojnásobném množství vody. Na orestované cibuli osmahneme mraženou zeleninu, smícháme se směsí obilovin a dochutíme mořskou solí, drceným kmínem a libečkem.
Další recepty:
Koláč se švestkami 30 minut dopečeme.
Rýžový nákyp s jablky upečeme.
Jáhly se švestkami mícháme do směsi.
Jáhlová kaše na slano je výborná příloha.
Jáhly na slano důkladně promícháme.
Trhanec s jablky položíme na talíř.
Rýžový nákyp s meruňkami zapečeme v troubě.
Jáhly s bramborem ihned podáváme.
Dip do tortilly necháme rozležet.
Rizoto pečené v troubě posypeme nastrouhaným sýrem.
Vanilkové rohlíčky z vlašských ořechů obalíme v cukru.
Květákový nákyp zapečeme asi půl hodiny.
Škubánky recept na přípravu.
Kari rizoto recept
Jáhlové rizoto vykouzlí na stole lahodnou chuť.