Recepty > polévky > houbové kapání
Suroviny potřebné pro přípravu:
Na přípravu houbového kapání budeme potřebovat: 3 lžíce dušených hub, vejce, hladkou mouku, sůl
Recept na přípravu:
Smícháním surovin si připravíme řidší těstíčko, které vidličkou kapeme do vroucí polévky.
Další recepty:
Jemná cibulačka chutná ozdobená pažitkou.
Kuřecí vývar s nudlemi dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Houbové kyselo přikyselíme octem.
Bramboračka se sušenými houbami do které šupneme stroužek česneku.
Hermelín v listovém těstě chutná s bramborovou kaší.
Kuřecí vývar se zeleninou můžeme podávat s nudlemi.
Kuřecí česnekové kapsy naplníme, osmaneme a dusíme.
Sýrové kapání do polévky můžeme také lít do rozpáleného tuku.
Francouzská cibulačka se sýrem se nakonec zapeče.
Vývar z uzených žeber dochutíme drceným česnekem.
Vaječné kapání do polévky má konzistenci řidšího těstíčka.
Fazolačka s uzeným masem je posypaná pokrájenou pažitkou.
Játrové kapání do polévky zavaříme.
Kapání do polévky
Houbové kapání má své chuťové kouzlo.