Recepty > polévky > hermelínové knedlíčky do polévky
Suroviny potřebné pro přípravu:
Suroviny jsou uvedeny přímo v receptu.
Recept na přípravu:
1 balíček droždí rozpustíme na lžíci másla a necháme vystydnout. Pak přidáme 1 malé vejce, hrst strouhanky a drobně nakrájený nebo nastrouhaný hermelín, ochutíme třeným česnekem a z hmoty pak lžičkou odkrajujeme knedlíčky a zaváříme do vývaru.
Další recepty:
Bouillabaisse z plodů moře.
Fazolačka po uhersku kterou podáváme s chlebem.
Fazolačka z konzervy a slaninou.
Králičí polévka se smetanou a sušenými houbami.
Zelňačka s klobásou a kysanou smetanou.
Sýrová polévka s bramborem nastrouhaným eidamem.
Houbové knedlíčky do polévky se strouhankou a sněhem.
Silná česnečka do které přidáme rozmíchané vajíčko se sýrem.
Zelňačka s uzeným masem s nasekaným koprem.
Bramboračka s párkem dochutíme ji několika kapkami octa.
Fazolová čorba ze zelených fazolek.
Srbská čorba s protlakem a brambory.
Česnečka s bramborem a na kostičky nakrájeným chlebem.
Česnečka s hermelínem
Hermelínové knedlíčky do polévky přináší na talíře svoji vytříbenou chuť.