Recepty

Recepty > sýr > hermelín do trouby

Hermelín do trouby

Potřebné suroviny:

1 hermelín, polovina cibule, 2 lžíce oleje, koření podle vaší individuální chuti

Postup přípravy:

Cibuli si nakrájíma na kolečka. 2 lžíce oleje smícháme s vaším oblíbeným kořením. Na čtverec alobalu položíme několik koleček cibule. Hermelín potřeme z jedné strany kořeněným olejem a položíme na alobal. Poté potřeme také boky a horní část hermelínu. Přidáme další kolečka cibulky a zabalíme.

Zabalený hermelín položíme na rošt do vyhřáté trouby, ve které 20 minut zapečeme. Podáváme s bramborem nebo s hranolky.

Recepty na další jídla:
Olomoucké tvarůžky na grilu s chlebem.
Sýrové fondue posypeme mandlovými lupínky.
Hermelínová pomazánka do které přidáme trochu kečupu.
Sýr smažený tak, aby nevytekl, jak toho docílit.
Tvarůžková pomazánka s paprikou a cibulí.
Hermelínové karbanátky smažíme v rozpáleném oleji.
Nakládané syrečky Jíme po dvou dnech od naložení.
Třená niva k mazání na chleba.
Nakládaný hermelín v nálevu.
Tvarůžková roláda v alobalu.
Koláč z olomouckých tvarůžků posypaný kmínem.
Naložené olomoucké tvarůžky necháme uležet.
Smažený hermelín se šunkou opečeme dozlatova.
Hermelín v listovém těstě

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla smažený hermelín do trouby.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.