Recepty

Recepty > polévky > hedvábná celerová polévka

Hedvábná celerová polévka recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 celer, 2 mrkve, máslo, šlehačka, kmín, sůl, pepř, rozemleté ovesné vločky

Recept na přípravu:

Celer a mrkev nastrouháme na hrubém struhadle, máslo rozpustíme a celer s mrkví na něm opražíme, až pustí mrkev barvu. Zalijeme mírně vodou, osolíme, okmínujeme, opepříme a chvíli povaříme. Přilijeme mléko, šlehačku a pro zahuštění přidáme ovesné vločky.

Další recepty:
Krabí polévka z tyčinek s kořenovou zeleninou.
Rajská omáčka z kečupu zasytí.
Rýžový nákyp - do mléka přidáme špetku soli...
Brokolicová polévka - růžičky brokolice a kostku bujónu vložíme do vody...
Máslové noky do polévky zavaříme.
Krabí polévka je ochucená provensálským kořením.
Česnečka z pěti stroužků.
Bramborová buchta recept na přípravu.
Kuřecí nudličky s rýží z řízků.
Kuřecí vývar s noky z vajíčka a krupičky.
Smetanová celerová polévka

Recepty
Celerová polévka

Ochutnejte recept hedvábná celerová polévka.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.