Recepty > polévky > hedvábná celerová polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 celer, 2 mrkve, máslo, šlehačka, kmín, sůl, pepř, rozemleté ovesné vločky
Recept na přípravu:
Celer a mrkev nastrouháme na hrubém struhadle, máslo rozpustíme a celer s mrkví na něm opražíme, až pustí mrkev barvu. Zalijeme mírně vodou, osolíme, okmínujeme, opepříme a chvíli povaříme. Přilijeme mléko, šlehačku a pro zahuštění přidáme ovesné vločky.
Další recepty:
Krabí polévka z tyčinek s kořenovou zeleninou.
Rajská omáčka z kečupu zasytí.
Rýžový nákyp - do mléka přidáme špetku soli...
Brokolicová polévka - růžičky brokolice a kostku bujónu vložíme do vody...
Máslové noky do polévky zavaříme.
Krabí polévka je ochucená provensálským kořením.
Česnečka z pěti stroužků.
Bramborová buchta recept na přípravu.
Kuřecí nudličky s rýží z řízků.
Kuřecí vývar s noky z vajíčka a krupičky.
Smetanová celerová polévka
Ochutnejte recept hedvábná celerová polévka.