Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1250 g rajčat, 1 okurka, 1 zelená paprika, 1 česnek, 1 cibule, panenský olivový olej, vinný ocet, sůl, tvrdší toastový chléb
Recept na přípravu:
Rajčata spaříme ve vroucí vodě, oloupeme je a rozmixujeme na hladkou tekutou hmotu. Ochutíme solí, prolisovaným česnekem a olivovým olejem. Salátovou okurku, papriku a oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, vmícháme do tekuté rajčatové hmoty a podle chuti okyselíme. Nakonec pokrájíme chleba na drobné kostičky, které poměrně zprudka osmažíme na oleji nebo usušíme v rozehřáté troubě a přidáme je do polévky. Polévku gaspacha podáváme dobře vychlazenou.
Další recepty:
Mexická fazolová polévka - slaninu nakrájíme na kostičky...
Rybí polévka z vařených ryb.
Ruský boršč je tradiční ruský recept.
Cibulačka - připravíme ji z cibule.
Mexická kuchyně je různorodá a pestrá.
Polévka z kapra s nočky a bílky.
Filety z lososa v marinádě.
Tatarák z lososa - maso z lososa naškrábeme ostrým nožem....
Mexická tortila s kuřecím masem - na pánvi rozpálíme olej...
Česnečka zasypaná petrželkou a sýrem.
Lososová polévka z drceného lososa
Ochutnejte recept gaspacha.