Recepty

Recepty > polévky > frankfurtská polévka zjemněná mlékem

Frankfurtská polévka zjemněná mlékem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 cibule, 4-5 brambor, 3 párky, 2 dl mléka, 1 lžička papriky, sůl, 1 vrchovatá lžíce mouky, olej

Recept na přípravu:

Cibuli nakrájíme nadrobno a na rozehřátém oleji ji zpěníme. Přisypeme mouku a usmažíme jíšku, nasypeme papriku, promícháme a zalejeme vodou. Brambory nakrájíme na kostičky a vložíme do polévky, posolíme. Přivedeme k varu a vaříme dokud brambory nejsou měkké. Potom polévku zjemníme mlékem a přidáme na kolečka nakrájené párky. Ochutíme a necháme krátce přejít varem.

Další recepty:
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky které v ní uvaříme.
Zelňačka s klobásou a houbami a lžící zakysané smetany.
Krémová chřestová polévka s kousky vychlazeného másla.
Fazolačka s klobásou pokrájenou na kolečka.
Rajská polévka s rýží z rajského protlaku.
Španělská česnečka do které vmícháme vejce prošlehaná se sýrem.
Zelňačka s klobásou a bramborem do které přimícháme česnek rozetřený se solí.
Kuřecí vývar s nudlemi a nadrobno nasekanou petrželkou.
Frankfurtská polévka s fazolemi a brambory.
Fazolačka na kyselo kterou přikyselíme octem.
Bezmasý boršč s tofu.
Zelňačka s klobásou a smetanou rozmíchanou s moukou
Ruský boršč ke kterému přidáme lžíci zakysané smetany.
Frankfurtská polévka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept frankfurtská polévka zjemněná mlékem.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.