Recepty > moučníky a dezerty > dvoubarevná čokoláda
Suroviny potřebné pro přípravu:
250g 100% tuku (Omega), 250g moučkového cukru, 100g sušeného mléka, 2 lžíce Solamylu, mleté nebo sekané oříšky
Recept na přípravu:
Tuk rozpustíme ve vodní lázni, postupně přidáváme směs mléka a cukru a nakonec oříšky.
Další recepty:
Bílá bramboračka s nadrobno pokrájenou pažitku.
Rýžový nákyp s meruňkami zapečeme v troubě.
Vanilkové rohlíčky z vlašských ořechů obalíme v cukru.
Zelné placky z kysaného zelí upečeme ve vyhřáté troubě.
Dvoubarevná bábovka bez vajec s náplní.
Rýžový nákyp s jablky upečeme.
Domácí vánoční čokoláda do formiček.
Oříšková roláda potřená polevou.
Koláč se švestkami 30 minut dopečeme.
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou posypaná strouhanou čokoládou.
Jáhlová kaše na slano je výborná příloha.
Domácí čokoláda do formiček dáme ztuhnout.
Karamelový dort zdobený pomocí cukrářského sáčku.
Bílá čokoláda recept
Dvoubarevná čokoláda vykouzlí na stole lahodnou chuť.