Recepty

Recepty > kuře > drůbeží játra po čínsku

Recept na drůbeží játra po čínsku

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

500 g drůbežích jater, 1 lžíce solamylu, vejce, mletý zázvor, olej, 300 g světlé části pórku, cibule, červená paprika, cukr, 2 lžíce vína, česnek, 2 lžíce sojové omáčky, sůl, zelená petrželka, ořechy

Postup přípravy:

Odblaněná játra nakrájíme na tenké nudličky. Solamyl rozmícháme ve lžičce vody spolu s vejcem a zázvorem, přidáme játra a necháme chvíli odležet. Poté játra vložíme na velkou pánev s rozehřátým olejem, kde je za stálého míchání 2 minuty smažíme. Přidáme na tenké plátky pokrájenou cibuli a pórek, na nudličky nakrájenou papriku a rozetřený česnek a pokračujeme další 2 minuty ve smažení. Ochutíme cukrem, vínem a sojovou omáčkou, osolíme, přidáme nadrcená ořechová jádra a lžíci vody a krátce podusíme. Drůbeží játra po čínsku podáváme s rýží ozdobená nasekanou petrželkou.

Další jídla:
Játra na cibulce podáváme s rýží.
Kuře ala kachna pečeme na zelí.
Kuřecí roláda pečená v alobalu.
Drůbeží vývar se zavářkou.
Játra po čínsku se zeleninou.
Bramborový salát dáme odležet.
Zapečené těstoviny s kuřecím masem posypeme strouhaným sýrem.
Játra na divoko podáváme s rýží nebo bramborami.
Pečené kuře na moravance, kečupu, pivu a masoxu.
Kuřecí játrová paštika kterou necháme vychladnout ve formě.
Asijské nudle z kuřecích prsních řízků krátce osmahneme.
Jemná paštika z drůbežích jater

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit pokrm drůbeží játra po čínsku.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.