Recepty > moučníky a dezerty > domácí jahodová zmrzlina
Suroviny potřebné pro přípravu:
200g jahod
100g cukru
200ml smetany
1 vanilkový cukr
Recept na přípravu:
Jahody, cukr, smetanu a vanilkový cukr přendáme do mixéru a důkladně rozmixujeme. Pak přendáme do nádoby a dáme do mrazáku zamrazit.
Další recepty:
Domácí zmrzlina bez přístroje polít čokoládovou polevou.
Domácí smetanová zmrzlina zmražená v mrazáku.
Těsto na štrůdl necháme odpočinout v chladnu.
Kynutý borůvkový koláč s drobenkou připravenou z mouky, másla a cukru.
Domácí zmrzlina z kysané smetany a ovoce.
Banánový chlebíček s čokoládovou polevou.
Jablečný koláč na plech potřeme polevou.
Ananasový dort s tvarohovým krémem necháme vychladit.
Ovocný koláč s tvarohem pečeme asi 30 minut.
Borůvkový koláč s drobenkou pečeme cca 45 minut.
Ananasový dezert s lesním ovocem ozdobíme popřípadě i kopečkem zmrzliny.
Ovocný koláč upečeme.
Jogurtové těsto na pizzu nalijeme na plech.
Domácí meruňková zmrzlina
Domácí jahodová zmrzlina vykouzlí v ústech lahodnou chuť.