Recepty > moučníky a dezerty > dia jahodová tvarohová zmrzlina
Suroviny potřebné pro přípravu:
Bude potřeba: 250g tvarohu ve vaničce, 250g čerstvých jahod, sladidlo podle chuti
Recept na přípravu:
Tvaroh si otevřeme a složíme na něj papírovou utěrku, aby vysála přebytečnou vodu. Jahody rozmixujeme, přidáme sladidlo, tvaroh a promícháme. V misce dáme do mrazáku, po půl hodině promícháme a nandáme do mističek a formiček na nanuky. Zmrzlina je hodně tuhá, před konzumací vyndáme předem z mrazáku a necháme povolit.
Další recepty:
Havana dort ozdobíe mletými lískovými ořechy.
Vánoční bochánky prudce vyklopte.
Ovocný koláč s tvarohem pečeme asi 30 minut.
Hraběnčiny řezy s jablky pečeme po dobu 25-30 minut.
Domácí zmrzlina bez přístroje přelitá čokoládovou polevou.
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou posypeme strouhanou čokoládou.
Kynutý borůvkový koláč s drobenkou připravenou z mouky, másla a cukru.
Dia palačinky smažíme.
Těsto na štrůdl necháme v chladnu odpočinou.
Banánový chlebíček s čokoládovou polevou.
Ořechová bábovka s bílkovým sněhem.
Borůvkový koláč s drobenkou pečeme cca 45 minut.
Dia kokosky necháme ztuhnout.
Jahodová zmrzlina
Dia jahodová tvarohová zmrzlina vykouzlí v ústech lahodnou chuť.