Recepty > polévky > cibulačka jinak
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 cibule, 2 stroužky česneku, olej, 0,5 kostičky kuřecího bujonu, 3 kostky syrokrému, smetana, 2 vajíčka, sůl, pepř
Recept na přípravu:
Na oleji zpěníme cibuli s česnekem, přidáme syrokrém a zalejeme trochou vody. Po rozpuštění syrokrému dolejeme vodu přidáme rozšlehané vejce a bujon. Ochutíme solí a pepřem. Nakonec vlijeme smetanu zavařime a sundáme s plotny.
Další recepty:
Zelňačka s mrkví je nejlepší druhý den.
Polévka z vepřového kolena a pórku.
Houbové kyselo přikyselíme octem.
Cibulačka se sýrem strouhaným.
Francouzská cibulačka se sýrem zapečená.
Bačovská polévka kterou podáváme s chlebem.
Bažantí polévka do které zavaříme nudličky.
Bramboračka s houbami vařená do změknutí hub.
Krémová zelňačka posypaná nadrobno nakrájenou petrželkou.
Kuřecí kapsa se žampiony osmažená na oleji.
Houbová česnečka s nadrobno nasekanou pažitkou.
Jemná cibulačka s nadrobno nakrájenou pažitkou.
Drožďová polévka s ovesnými vločkami a mlékem.
Zapečené těstoviny s brokolicí
Cibulačka jinak má své chuťové kouzlo.