Recepty > polévky > česnekové krutonky
Suroviny potřebné pro přípravu:
Na přípravu česnekových krutonků budeme potřebovat: 2 housky nebo rohlíky, 1 lžíce oleje, 4 stroužky česneku
Recept na přípravu:
Olej smícháme s prolisovaným česnekem, vmícháme housky nebo rohlíky nakrájené na kostičky, promícháme a necháme odležet. Potá poklademe na plech a v troubě pečeme dorůžova.
Další recepty:
Hermelínová omáčka je ozdobená nakrájenou pažitku.
Kuřecí vývar se zeleninou můžeme podávat s nudlemi.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky s nasekanou petrželku.
Fazolačka s uzeným masem je posypaná pokrájenou pažitkou.
Hermelín v listovém těstě chutná s bramborovou kaší.
Guláš v chlebu naplníme a podáváme.
Krémová rybí polévka do níž použijeme hráškové omeletky.
Polévka s červenou čočkou ochucená nasekanou bazalku.
Bramboračka se sušenými houbami do které šupneme stroužek česneku.
Francouzská cibulačka se sýrem se nakonec zapeče.
Kuřecí vývar s nudlemi dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Kuřecí česnekové kapsy naplníme, osmaneme a dusíme.
Vývar z uzených žeber dochutíme drceným česnekem.
Česnekové kuře s nádivkou
Česnekové krutonky mají své chuťové kouzlo.