Recepty > zelí > bůček na zelí
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Ingredience potřebné pro přípravu:
1 kg bůčku, 4 velké cibule, hlávka zelí (o váze přibližně 2 kg), olej, 250-500 ml kečupu, sójová a worchestrová omáčka, pepř, sůl, kari
Postup přípravy:
Nejprve nakrájíme cibuli, necháme ji zpěnit na oleji. Přisypeme na nudličky nakrájený bůček, který smažíme do změknutí. Přidáme nakrájené zelí a dusíme, můžeme podlít trochou vody. Když zelí změkne, přidáme kečup, pepř, sůl, sójovou a worchestrovou omáčku (podle chuti) a kari.
Další recepty:
houbové karbanátky, zelí s rajčatovým protlakem, houbový guláš, čínské nudle
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.