Recepty

Recepty > polévky > brynzová polévka s nudlemi

Brynzová polévka s nudlemi

Suroviny potřebné pro přípravu:

20 dkg brynzy, 1 litr mléka, 2 hrsti plochých nudlí, máslo, petrželka, sůl

Recept na přípravu:

Brynzu dobře rozšleháme v mléce tak, aby nevznikly hrudky. Za stálého míchání uvedeme do varu a krátce povaříme. V osolené vodě uvaříme nudle, propláchneme a vsypeme do polévky. Osolíme, přidáme máslo a nasekanou petrželku.

Další recepty:
Houbová česnečka s nadrobno nasekanou pažitkou.
Jemná cibulačka s nadrobno nakrájenou pažitkou.
Rajčatová česnečka z vývaru.
Kuřecí vývar s noky z krupičky.
Bačovská polévka kterou podáváme s chlebem.
Zelňačka s mrkví je nejlepší druhý den.
Brynzová polévka z tohoto sýra.
Francouzská cibulačka se sýrem zapečená.
Italská Minestrone s rajčaty.
Smetanová celerová polévka s kostičkami housky.
Koprová polévka s houbami kterou okyselíme octem.
Cibulačka se sýrem strouhaným.
Chřestový krém povaříme.
Játrové knedlíčky do polévky

Recepty
Motto

Brynzová polévka s nudlemi má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.