Recepty > hovězí maso > hovězí na česneku
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
1/2 kg hovězí kližky, 1 cibule, olej, sůl, pepř, 1 lžíce polévkového koření (maggi), 3 stroužky prolisovaného česneku
Postup přípravy:
Cibuli nakrájíme nadrobno, vložíme na rozpálený olej a osmahneme do hněda. Přidáme na kostičky nakrájené maso, promícháme, přidáme veškeré koření, česnek, opět promícháme, zalijeme vodou a vaříme do změknutí masa.
Podáváme s vhodnou přílohou.
Další recepty:
farmářský guláš, chilli con carne, hovězí plátky, bramborák plněný masem a romadúrem, hovězí plátky na houbách, hovězí guláš, ptáčky se zeleninou, rajská omáčka s hovězím masem, hovězí polévka s mletým masem, segedínský guláš, ruský boršč, hovězí s pórkovou omáčkou, zapečené mexické plátky, svíčková omáčka na smetaně, hovězí steaky
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.