Recepty

Recepty > vepřové maso > vepřové maso pod vaječnou peřinou s moravankou

Recepty - Vepřové maso pod vaječnou peřinou s moravankou

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

4 plátky vepřového masa, sůl, pepř, strouhanka, 5 vajec, 1 sklenice sterilované zeleniny moravanka, koření zelené bylinky

Postup přípravy pokrmu:

Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a opepříme, obalíme ve strouhance a poté v rozšlehaných vejcích. Plátky vložíme do hrnce s trochou vroucí vody. Zalijeme sterilovanou zeleninovou směsí moravanka (včetně nálevu) a na zeleninu nalijeme zbytek rozšlehaných vajec, jemně osolíme, opepříme a posypeme zelenými bylinkami. Dusíme doměkka.
Jako přílohu podáváme vařené brambory či hranolky.

Další recepty:
vepřové kotlety na houbách, vepřová kýta plněná vejci, játra na cibulce, zapečené vepřové závitky, vepřo knedlo zelo, vepřová krkovice, bramborový salát, vepřové kotlety na paprice, játrová omáčka, vepřové maso se zeleninou, vepřové kotlety na smetaně, treska s rajčaty, marinovaná vepřová kýta

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.