Recepty

Recepty > vepřové maso > vepřová panenka s čokoládovou omáčkou

Recept - Vepřová panenka s čokoládovou omáčkou

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

Vepřová panenka, olej, 1 cibule, sůl, pepř, chilli koření, 50 g hořké čokolády

Postup přípravy:

Na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, poté osmažíme nakrájenou, osolenou, opepřenou vepřovou panenku, maso vyjmeme a uchováme v teple. Do oleje přidáme chilli koření dle chuti a nalámanou čokoládu a přivedeme k varu. Je-li omáčka hustá, můžeme ji trochu zředit masovým vývarem.

Další recepty:
katův šleh, vepřová panenka na švestkách s provensálským přelivem, opilé vepřové, naložené vepřové řízky, arašídové řízky, vepřové maso na mrkvi, segedínský guláš, domácí klobásy, krakonošova ohnivá kýta, kotlety se sýrem, plněné vepřové řízky v trojobalu, zbojnické špízy, vepřová panenka na provensálském koření, vepřová růže, kořeněná vepřová plec

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.