Recepty

Recepty > vepřové maso > vepřová panenka na víně

Recept - Vepřová panenka na víně

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

Vepřová panenka, sůl, pepř, olej, 1 dcl bílého vína, 3 lžičky sojové omáčky, 250 ml smetany

Postup přípravy:

Panenku nakrájíme na kolečka, osolíme, opepříme, osmažíme na rozpáleném oleji a vyjmeme. Do pánve nalijeme bílé víno a sojovou omáčku, po chvíli přilijeme smetanu a mícháme do zhousnutí, poté vložíme zpět panenku a prohřejeme.

Vepřovou panenku na víně podáváme s rýží.

Další recepty:
vepřová panenka na švestkách s provensálským přelivem, vepřové kotlety na houbách, vepřová roláda s pórkem a Hermelínem, vepřové plecko na žampionech, džuveč, vepřové kotlety, zapečená vepřová krkovice, zapečené mexické plátky, plněné vepřové řízky v trojobalu, vajíčková tlačenka, velikonoční nádivka, domácí klobásy, debrecínské vepřové kotlety

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.