Recepty

Recepty > vegetariánské > veganský boršč

Veganský boršč recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

1 brambor, 1/2 celeru, 50 g krup, 1 lžička kmínu, 1 lžíce olivového oleje, 50 g ovesných vloček, 50 g uvařené bílé fazole, 2 mrkve, 1/4 červené řepy, 1 malá cibule, 1/8 hlávky zelí, hrst petrželky, 5 stroužků česneku, 100 g naklíčené pšenice, sůl

Postup přípravy:

Pokrájený brambor, celer, kroupy s kmínem, olejem a ovesnými vločkami uvaříme v 1 litru vody. Do polévky na talířích přidáme uvařené fazole, nadrobno nastrouhanou syrovou mrkev a syrovou červenou řepu, posekanou cibuli a pokrájené zelí. Nakonec přidáme nadrobno posekanou petrželku, prolisovaný česnek a naklíčenou pšenici. Osolíme dle chuti.

Další recepty:
Koprovka ze sterilovaného kopru s máslem.
Recept na sojové mléko z bobů.
Chlebová polévka s vajíčkem.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojové omáčky.
Boršč bez masa z uzeného tofu.
Houbové knedlíčky do polévky se strouhankou.
Tempeh s bulgurem chvilku podusíme.
Vegetariánská kedlubnová omáčka z mladé kedlubny.
Pomazánka z tofu pro namazání na chleba.
Zelňačka bez masa s bylinkami a osmaženou houskou.
Boršč s červenou řepou dochutíme kořením a česnekem.
Tvarohová pomazánka s koprem pokapaná citronem.
Tempeh smažený se zelím podáváme s rýží jako přílohou.
Bezmasý boršč

Recepty
Veganský boršč

Dozvíte se zde, jak se připravuje veganský boršč.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.