Recepty

Recepty > saláty > těstovinový salát s tuňákem a zakysanou smetanou

Recept na těstovinový salát s tuňákem a zakysanou smetanou

Ingredience potřebné pro přípravu:

500 g barevných těstovin, 400 g tuňáka v oleji, 100 g tvrdého sýra, 100 g červené papriky, 230 g zakysané smetany, 50 g pórku, olivový olej, sojová omáčka, sůl, vegeta ,kečup, česnek

Postup přípravy:

Těstoviny uvaříme ve slané vodě s vegetou a scedíme. Konzervu tuňáka částečně (přibližně z poloviny) scedíme od oleje a rozmačkáme, vložíme do mísy, přidáme krájenou kapii, pokrájený pórek a osolíme. Při podávání na talíři posypeme strouhaným sýrem a přelijeme ochucenou zakysanou smetanou (smetanu smícháme s drceným česnekem, sojovou omáčkou a kečupem).

Další recepty:
Bramborový salát je klasika.
Polévka z červené řepy podávaná se šťouchanými brambory.
Těstovinový salát s majolkou a zakysanou smetanou.
Játra na divoko podáváme s rýží nebo bramborami.
Dršťková polévka z václavek které rostou například na pařezu.
Celerový salát důkladně promícháme.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné s majoránkou.
Těstovinový salát s mozzarellou podáváme s pečivem.
Cuketová polévka se sýrem a mrkví.
Bavorský bramborový salát by měl být vychlazený.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou a vařenými brambory.
Těstovinový salát se zeleninou

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je již hračka připravit těstovinový salát s tuňákem a zakysanou smetanou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.