Recepty > polévky > telecí polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
500g telecího masa, 500g brambor, 600g kořenové zeleniny, 1 cibule, 2 lžíce oleje, 1 litr horkého vývaru, sůl, pepř, zelená petrželka
Recept na přípravu:
Rozpálíme olej, na kterém osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme na centimetrové kousky nakrájené telecí maso, osmahneme, zalijeme vývarem přiklopíme pokličkou a vaříme na malém plameni. Po 30 minutách přidáme na kostičky nakrájené brambory a kořenovou zeleninu, osolíme a opepříme a vaříme do měkka. Nakonec dochutíme, posypeme nadrobno nasekanou petrželkou a můžeme podávat.
Další recepty:
Vánoční kapří polévka pro sváteční tabuli.
Jemné játrové knedlíčky do polévky z játrovky.
Gulášová polévka kterou podáváme s chlebem.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky - maso zalijeme...
Gulášová polévka z hovězího masa recept.
Vepřový vývar s kroupami připravený z vepřových žeber.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou podávame s vařenými brambory.
Králičí polévka se smetanou, zeleninou a houbami.
Chilli con carne z mexické kuchyně.
Polévka z ovesných vloček a vajíček.
Svíčková omáčka z hovězího zadního
Ochutnejte recept telecí polévka.