Recepty

Recepty > těstoviny > tagliatelle s kuřecím masem a smetanou

Tagliatelle s kuřecím masem a smetanou

Suroviny potřebné pro přípravu:

500 g kuřecího masa, 1 kostka masoxu, 1 lžíce hladké mouky, sůl, 1 balení těstovin tagliatelle, 1 cibule, 2 kelímky smetany na šlehání

Recept na přípravu:

Na rozehřátém oleji osmahneme najemno nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostičky a necháme chvilku osmahnout. Poté trochu osolíme a za pár minut podlejeme trochou vody, dáme tam masox a necháme maso vařit. Mezitím v misce smícháme smetanu s hladkou moukou a trochu vyšleháme. Když je maso uvařené, přidáme směs smetany a mouky, necháme chvilku vařit.

Uvaříme těstoviny tagliatelle, které padáváme přelité smetanovou omáčkou.

Další recepty:
Boloňské špagety s mletým masem ke kterým přidáme strouhaný sýr.
Těstovinový salát se zeleninou posypeme sýrem.
Boloňské špagety jsou klasika.
Smetanová omáčka s tuňákem a limetkou.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou kterou podáváme s vařenými brambory nebo chlebem.
Tagliatelle s krevetami a petrželkou na ozdobení.
Brokolice se sýrovou omáčkou se vyznačuje charakteristickou chutí.
Těstoviny s tuňákem a parmazánem který nastrouháme.
Tagliatelle s lososem a jikrami.
Těstoviny s tuňákem a strouhaným parmezánem na posypání.
Tagliatelle alla cardinale ozdobíme bazalkou a ihned podáváme.
Italské těstoviny se špenátem důkladně promícháme.
Těstoviny s tuňákem a sušenými rajčaty, pro zpestření můžeme přidat i olivy či kapary.
Tagliatelle se smetanovou omáčkou

Recepty
Motto

Jídlo skvělé chuti, které přináší recept tagliatelle s kuřecím masem a smetanou.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.