Recepty

Recepty > hovězí maso > segedínský guláš z hovězího masa

Segedínský guláš z hovězího masa

Na tento recept budete potřebovat:

Hovězí maso dá segedínskému guláší jedinečnou chuť.

Postup přípravy:

Potřebují kilogram hovězího masa nakrájeného na kostky, které opepřím. Jednu středně velkou cibuli nakrájím na kostičky, zpěním na oleji, přidám maso, nechám ho osmahnout, až pustí šťávu, popráším ho sladkou, mletou paprikou, přidám malý rajský protlak, kostku masoxu, jednu velkou sklenici sterilovaného sladkokyselého zelí, které jsem si předtím propláchla studenou vodou. Doplním převařenou vodou na obsah akorát, ne řídký, ale ne hustý, přisladím cukrem tak, jak má kdo rád. Vařím v papiňáku cca 40 minut (podle tuhosti masa). Když je maso měkké, dochutím soli, pepřem nebo podravkou a zahustím světlou hotovou jíškou.

Další recepty:
Kuřecí játra na slanině podle potřeby dosolíme.
Svíčková omáčka na smetaně zahuštěná moukou.
Zelné závitky dochutíme kysanou smetanou.
Znojemský guláš podáváme s přílohou.
Recept na kuře na paprice patří mezi klasiku.
Boloňské špagety s mletým masem ze kterého připravíme omáčku.
Hovězí guláš na červeném víně zahustíme chlebovou střídkou.
Hovězí guláš na který použijeme kližku.
Hovězí na česneku vaříme do změknutí masa.
Medová marináda na marinování masa.
Hovězí plátky na houbách s těstovinami jako přílohou.
Segedínský guláš

Recepty
Motto

Připravte si jídlo segedínský guláš z hovězího masa, ochutnejte a budete okouzleni jeho chutí.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.