Recepty

Recepty > ryby > rybí polévka z aljašské tresky

Rybí polévka z aljašské tresky recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

3 filety z aljašské tresky, svazek naťové zeleniny (petržel, celer, libeček, cibule), 1 stroužek česneku, kousek čerstvého hlávkového zelí, kořenová zelenina (mrkev, petrželí, celer), máslo, hladká mouka, nové koření, černý pepř, sůl, vegeta

Postup přípravy:

Do hrnce vložíme filety z aljašské tresky (předem rozmrazené a naložené v octové vodě, aby nebyly příliš cítit), svazky natí, česnek, zelí, nové koření, černý pepř, sůl, zalijeme vodou a dáme vařit na cca 30 minut. V jiném hrnci orestujeme na rozehřátém másle nastrouhanou kořenovou zeleninu do zlatova, přidáme mouku a připravíme si tak jíšku. Když jsou ryby povařené, vlijeme přes sítko vývar do jíšky, promícháme a pozvolna povaříme cca 10-15 minut. Nakonec přidáme na kousky nakrájené maso z filetů.

Hotovou polévku dochutíme vegetou a můžeme přidat nakrájenou zelenou petrželku.

Další recepty:
Kuřecí ragú se smetanou.
Čočková polévka se zeleninou chutná.
Žraločí steak z filetů.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Pečený losos s vařenými brambory jako přílohou.
Krémová rybí polévka s omeletkami.
Kapr na grilu potřeme a grilujeme.
Štika na másle osmažená dozlatova.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Rybí polévka z filé dochucená mlékem.
Žampionová polévka se zeleninou a kostičkami rohlíků.
Rybí karbanátky osmahneme dozlatova.
Rybí polévka z tresky

Recepty
Rybí polévka

Recept, podle kterého připravíte pokrm rybí polévka z aljašské tresky.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.