Recepty

Recepty > omáčky > rajčatová omáčka z protlaku

Rajčatová omáčka z protlaku recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 konzerva rajského protlaku, 1 lžička sladké papriky, 3 dl vody, 30 g másla, 2 lžíce hladké mouky, 1 lžíce cukru, šťáva z poloviny citronu, sůl

Jak připravit tento recept:

Mouku krátce opražíme nasucho, přidáme máslo a rozmícháme. Poté přidáme mletou papriku a krátce osmahneme. Zalijeme vařící vodou a ponorným mixerem rozmixujeme. Přidáme rajský protlak, často mícháme, vaříme na mírném plameni. Nakonec osolíme, přidáme cukr a citronovou šťávu.

Další recepty:
Francouzská cibulačka s vínem a sýrem.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Tvarohové knedlíky s broskvemi pokapeme trochou rozpuštěného tuku.
Kuřecí vývar s noky ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Rýžová kaše s meruňkami i se šťávou.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Dýňová polévka se zázvorem posypaná nalámanými sušenkami.
Kuřecí nudličky s ananasem podáváme s vařenou neochucenou rýží.
Čatní z cukety obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.
Máslové noky do polévky necháme povařit.
Špagety Carbonara česky uhlířské.
Italská rajčatová omáčka přikrytá poklicí.
Rajčatová polévka z protlaku

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje rajčatová omáčka z protlaku a recept na přípravu.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.