Recepty

Recepty > polévky > polévka z červené řepy

Recept - Polévka z červené řepy

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1-2 červené řepy, kosti nebo vývar, ocet, šlehačka, hladká mouka, sůl, pepř, vegeta

Recept na přípravu:

Oloupanou červenou řepu nakrájíme na větší kusy a vaříme s kostmi nebo vývarem. Když řepa změkne, zesvětlá a obarví vývar, vymeme ji spolu s kostmi z vývaru. Ochutíme octem, solí, pepřem a vegetou. Do šleháčky přimícháme lžíci hladké mouky a takto vytvořenou směsí polévku zahustíme a ještě ji krátce povaříme.

Polévku z červené řepy podáváme se šťouchanými brambory, půlkou nebo čtvrtkami vejce vařeného natvrdo a ozdobenou petrželkou či pažitkou.

Další recepty:
polévka z dýně hokkaido, smetanová omáčka, čínská pikantní polévka, dýňová polévka, smetanová dýňová polévka, polévka z červené čočky, koprová kulajda, francouzské kuře na červeném víně, česnečka, boloňské špagety, těstoviny s houbami, čínská polévka, žampionový krém, kuřecí polévka

Recepty
Polévka z řepy

Ochutnejte recept polévka z červené řepy.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.