Recepty

Recepty > rajčata > plněná rajčata jako studený předkrm

Plněná rajčata jako studený předkrm

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

středě velká spíše tvrdá rajčata, sůl

Postup přípravy:

Rajčata omyjeme, osušíme, seřízneme ostrým nožem vršky, větší část dužiny vydlabeme, vnitřky osolíme a naplníme různými náplněmi - šunkovou majonézou, vaječnou či šunkovou pěnou, sýrovou náplní, bramborovým, vlašským či jiným salátem apod. Plněná rajčata šikmo přiklopíme seříznutými vršky, ozdobíme a podáváme vychlazené jako studený předkrm.

Recepty na další jídla:
Rajská omáčka s knedlíkem.
Houbová omáčka se smetanou dochucená cukrem, solí a citronovou šťávou.
Bramborový salát necháme odležet.
Nakládaná zelená rajčata s cibulí sterilujeme po dobu 10-12 minut.
Plněná rajčata poklademe na plech a upečeme.
Játrová omáčka s rýží kterou uvaříme dle návodu.
Zapečená plněná rajčata podáváme horká s topinkami nebo bílou vekou.
Bramboračka s houbami které vaříme do změknutí.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem..
Velikonoční nádivka s kopřivami kterou podáváme nakrájenou na plátky.
Rychlá rajská polévka získá díky šlehačce jemnější chuť.
Plněná hovězí roláda

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit plněná rajčata jako studený předkrm.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.