Recepty

Recepty > indonéská kuchyně > pikantní indonéská ryba

Recept - Pikantní indonéská ryba (Atjar ikan)

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

1 středně velká ryba, 1 lžička kurkumy, sůl, olej, 4 makadamské ořechy (můžou být mandle), 4 čerstvé chilli papričky, několik malých cibulek, 3 lžičky octa

Postup přípravy:

Rybu očistíme, omyjeme a drobnými řezy narušíme kůži. Vetřeme kurkumu a sůl a v oleji rybu osmažíme z obou stran. Vyjmeme ji a odložíme. Rozdrtíme ořechy a smícháme je se zbylou kurkumou, takto získanou pastu osmažíme na oleji. Přidáme chilli papričky, cibulky, ocet a 250 ml vody. Vrátíme rybu zpět a vaříme, až šťáva zhoustne.

Další recepty:
indonéské kuře v kokosovém mléce, indonéská zázvorová polévka, lilek po sečuánsku, djakartine, banánová pánev, rýže deseti chutí, čínské nudle, kuře na kari po indicku, špagety Aglio olio e peperoncino, cukety plněné olivovou rýží, mexická polévka s rýží, segedínský guláš

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.