Recepty

Recepty > kuře > maso dvou druhů na víně

Maso dvou druhů na víně recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

700 g kuřecího masa, 1 plátek vepřového masa, 1 velká cibule, 2 sáčky rýže, 1 lžička kurkumy nebo kari koření, 8 lžic bílého vína, kuřecí vývar, 1 balíček mražených fazolek, 1 malé balení mražených krevet, sůl, mletý pepř, máslo, olej, petrželová nať

Postup přípravy:

Oba druhy masa nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji osmahneme, až změkne. Podle potřeby trochu podlijeme vodou. Na rozehřátém másle necháme zesklovatět cibuli, zalijeme vývarem, vínem a přidáme opláchnutou rýži vysypanou ze sáčků. Osolíme, přidáme kurkumu nebo kari a dusíme asi 20 minut. Přidáme maso, krevety a fazolky a trochu podusíme, aby se chutě spojily. Nakonec můžeme přidat ještě trochu vína a citrónové šťávy.

Další jídla:
Naložené vepřové řízky s tatarskou omáčkou.
Kuřecí směs v tortile obložíme čerstvou zeleninou.
Kuře na cibuli podáváme společně se zelím.
Hovězí guláš na červeném víně podáváme s houskovým knedlíkem.
Pečené kuře na moravance podáváme s rýží.
Jogurtová marináda na řízky které poté smažíme na rozehřátém oleji.
Naložené kuřecí řízky podáváme s hranolky.
Kuřecí řízky v jogurtu podáváme s bramborem.
Vepřová pečeně na víně s výpekem.
Medové kuře vložíme do trouby a pečeme.
Hlíva s těstovinami dosolíme a podáváme.
Zapečené kuřecí řízky se smetanou

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíme pokrm maso dvou druhů na víně.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.