Recepty

Recepty > vepřové maso > marinované kotlety

Recept - Marinované kotlety

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

6 kotlet bez kostí, olej
Marináda: 2 vejce, 1/2 lžíce polévkového koření, 1 lžíce worcestrové omáčky, 1 lžíce mletého pepře, 1 lžíce Solamylu, 1 lžíce hořčice, 4 rozetřené stroužky česneku

Postup přípravy:

Všechny suroviny na marinádu smícháme v míse, do které poté vložíme kotlety tak, aby byly z obou stran namočené a necháme v lednici marinovat 24-48 hodin.

Nakonec kotlety důkladně z obou stran osmažíme na rozehřátém oleji.

Marinované kotlety podáváme s hranolky, oblohou a tatarkou.

Další recepty:
katův šleh, vepřová panenka s čokoládovou omáčkou, kovářské kotlety, naložené vepřové řízky, vepřové kotlety, vepřové maso na mrkvi, segedínský guláš, domácí klobásy, krakonošova ohnivá kýta, houbový guláš, plněné vepřové řízky v trojobalu, paprikový guláš z vepřového plecka, vepřové kotlety s omáčkou, vepřová růže, kořeněná vepřová plec

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.