Recepty

Recepty > těstoviny > makarony s tuňákem

Makarony s tuňákem

Suroviny potřebné pro přípravu:

350 g makaronů, 150 g tuňáka z konzervy, 200 g hlívy ústřičné, 200 g rajčat, 3 stroužky česneku, 2 lžíce kaparů, 3 lžíce olivového oleje, sůl, pepř, čerstvá bazalka

Recept na přípravu:

Makarony uvaříme podle návodu v osolené vodě, promícháme s olivovým olejem a vložíme do těstovinové misky. Přelijeme omáčkou, kterou připravíme takto: houby a kapary orestujeme, přidáme oloupaná a nasekaná rajčata spolu s česnekem. Mírně podusíme a přidáme bylinky, sůl, pepř a nakonec kousky tuňáka.

Další recepty:
Houbová omáčka se zakysanou smetanou kterou podáváme s chlebem.
Těstoviny s tuňákem a strouhaným parmezánem na posypání.
Boloňské špagety s mletým masem ke kterým přidáme strouhaný sýr.
Kolínka se zelím dosolíme a okmínujeme.
Těstovinový salát s jogurtem a kuřecím masem nakrájeným na kostičky.
Boloňské špagety jsou klasika.
Špagety Carbonara posypeme strouhaným parmezánem.
Těstovinový salát s jogurtem a zeleninou promícháme a podáváme.
Kolínka s vejcem mícháme, dokud se nevytvoří hrudky.
Makarony se sýrem pečeme, až povrch zezlátne.
Kuře s kysaným zelím a klobásou podáváme s bramborovými knedlíky.
Makarony se sýrem a šunkou podáváme posypané petrželkou.
Italské těstoviny se špenátem důkladně promícháme.
Špagety carbonara se smetanou

Recepty
Motto

Jídlo skvělé chuti, které přináší recept makarony s tuňákem.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.