Recepty

Recepty > kuře > kuřecí vývar s těstovinami

Kuřecí vývar s těstovinami recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

1 kuřecí skelet, 4 kuličky pepře, 1 lžička soli, kousek libečku, 1 stonek řapíkatého celeru, kousek mrkve, vařené těstoviny

Postup přípravy:

Kuřecí skelet uvaříme v 1,5 litru vody společně s kuličkami pepře, solí a libečkem asi 30 minut v tlakovém hrnci. Uvařený kuřecí skelet vyjmeme z vývaru a maso obereme. Do kuřecího vývaru dáme na nudličky nakrájený celer, nakrájenou mrkev a povaříme, dokud zelenina nezměkne. Na závěr do kuřecí polévky dáme obrané maso, dochutíme solí, nebo bujónem. Na talíře dáme zvlášť uvařené těstoviny, zalijeme polévkou a doplníme zelenými natěmi.

Další jídla:
Kuřecí řízky v jogurtu podáváme s bramborem.
Naložené vepřové řízky s tatarskou omáčkou.
Kuřecí maso se sýrovou omáčkou dochutíme podravkou.
Kuře na cibuli podáváme společně se zelím.
Hlíva s těstovinami kterou podlijeme malým množstvím vody.
Pečené kuře na moravance podáváme s rýží.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud je jídlo teplé.
Naložené kuřecí řízky podáváme s hranolky.
Vepřová pečeně na víně s výpekem.
Medové kuře vložíme do trouby a pečeme.
Hlíva s těstovinami dosolíme a podáváme.
Kuřecí plátky se sýrovou omáčkou

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíme pokrm kuřecí vývar s těstovinami.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.