Recepty

Recepty > kuře > kuřecí řízky pod sýrovou peřinou

Recept na kuřecí řízky pod sýrovou peřinou

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

4 kuřecí řízky, 4 brambory, 4 plátky 30% sýra, sůl, grilovací koření

Postup přípravy:

Brambory uvaříme v osolené vodě a rozmačkáme je. Kuřecí řízek rozklepeme, osolíme, posypeme grilovacím kořením a osmažíme ho na grilovací pánvi, nejlépe bez tuku. Když je maso osmažené z jedné strany otočíme ho, položíme vrstvu rozmačkaných brambor na každý plátek a přikryjeme plátkem sýra. Přikryjeme pokličkou do doby, než se sýr rozpustí.

Podáváme se zeleninovým salátem.

Další jídla:
Pečené kuře na bílém víně podáváme s bramborem.
Vepřová panenka se švestkami a sýrovou omáčkou z nivy.
Hovězí řízky naruby obalíme ve strouhance a poté ve vajíčku.
Kuře na kari podáváme s vařenou rýží.
Smetanová česneková polévka je jemná pochoutka.
Sojové mléko z bobů.
Kuřecí řízky v jogurtu podáváme s bramborem.
Hovězí guláš na červeném víně s feferonkou.
Kuře na paprice patří mezi oblíbené úpravy.
Vepřové řízky zapečené ve smetaně podáváme s různě upravenými brambory.
Marináda na kuřecí maso s kari.
Smetanová kuřecí polévka

Recepty
Kuřecí řízky

Recept, podle kterého připravíme pokrm kuřecí řízky pod sýrovou peřinou.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.