Recepty

Recepty > kuře > kuřecí plátky se sýrem a slaninou v alobalu

Kuřecí plátky se sýrem a slaninou v alobalu recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

4 kuřecí plátky, 200 g sýru niva, 300 g sýru eidam, 300 g anglické slaniny, hořčice, sůl, mletý pepř, alobal

Postup přípravy:

Kuřecí plátky nařízneme tak, aby vznikl co největší plát masa, který lehce naklepeme, posolíme, opepříme a potřeme mírně hořčicí. Zprudka osmahneme na pánvi. Osmahnuté maso přendáme na plát alobalu, na maso položíme plátek slaniny, poklademe plátky sýru niva, překryjeme plátky anglické slaniny a zasypeme strouhaným eidamem, kterým nešetříme. Alobal mírně ohneme, aby nevytekla šťáva, ale neuzavřeme zcela. Vložíme do vyhřáté trouby, ve které necháme 30-40 min zapéct.

Podáváme v vařenými bramborami a zeleninovou oblohou.

Další jídla:
Zapečené smažené kuře vložíme do předem vyhřáté trouby.
Játra s anglickou slaninou a žampiony 3 minuty pomalu restujeme.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Hovězí plátky na houbách čerstvě nasbíraných.
Medové kuře vložíme do trouby a pečeme.
Houbové karbanátky se slaninou smažíme dozlatova v rozehřátém oleji.
Kuře na cibuli podáváme společně se zelím.
Játrová omáčka s rýží jako přílohou.
Rychlé kuřecí plátky můžeme polít šťávou.
Kuřecí řízky v alobalu s anglickou slaninou podáváme s brambory.
Játrová pomazánka na topinky.
Kuřecí plátky se zkaramelizovanou cibulí

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíme pokrm kuřecí plátky se sýrem a slaninou v alobalu.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.