Recepty

Recepty > kuře > kuřecí plátky na zelenině moravanka

Recept na kuřecí plátky na zelenině moravanka

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

4 plátky kuřecíha masa, 1 moravanka, 100 g tvrdého sýra, sůl, hladká mouka, trocha oleje

Postup přípravy:

Plátky kuřecího masa jemně naklepeme, osolíme, obalíme v hladké mouce a prudce osmažíme na rozpáleném oleji. Osmažené kuřecí plátky vložíme do pekáčku, zalijeme moravankou i s nálevem a pečeme v předem vyhřáté troubě po dobu asi dvaceti minut. V případě potřeby dolijeme vodou. Podáváme s pečenými brambory a posypané sýrem. Vhodnou přílohou mohou být i bramborové hranolky.

Další jídla:
Kuřecí plátky v alobalu 7-10 minut pečeme.
Houbové karbanátky se slaninou smažíme dozlatova v rozehřátém oleji.
Kuře na cibuli podáváme společně se zelím.
Kuřecí nudličky se šunkou a Nivou podáváme s vařeným bramborem.
Pečené kuře na moravance podáváme s rýží.
Játra s anglickou slaninou a žampiony 3 minuty pomalu restujeme.
Hovězí plátky na houbách čerstvě nasbíraných.
Medové kuře vložíme do trouby a pečeme.
Játrová omáčka s rýží jako přílohou.
Rychlé kuřecí plátky můžeme polít šťávou.
Řecké brambory kde zapékáme, až brambory změknou.
Zapečené brambory s kuřecími plátky

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíme pokrm kuřecí plátky na zelenině moravanka.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.