Recepty

Recepty > kuře > kuřecí maso na celeru

Recept na kuřecí maso na celeru

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

300 g kuřecího masa, 300 g celeru, 2 stroužky česneku, 2 cibule, grilovací koření, hladká mouka, olej

Postup přípravy:

Nadrobno nakrájenou cibulku orestujeme na rozpáleném oleji a poté přidáme na plátky oloupané stroužky česneku. Za občasného zamíchání restujeme a když cibulka zesklovatí, přidáme nastrouhaný celer a na mírnějším ohni dusíme, než celer trochu změkne. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a promícháme s grilovacím kořením. Když je celer trochu naměklý, přidáme kuřecí maso k celeru a restujeme, než je maso hotové. Na konci vysmaženou celerovou šťávu zahustíme trochou hladké mouky.

Kuřecí maso na celeru podáváme s rýží.

Další jídla:
Kuře na kari podáváme s vařenou rýží.
Hovězí maso na celeru dusíme tak dlouho, až maso změkne.
Bramborák plněný masem a romadúrem osmažíme dozlatova.
Kuře na paprice patří mezi oblíbené úpravy.
Česnečka s bramborem okořeníme mletým pepřem.
Kuře na kari a ananasu podáváme s vhodnou přílohou.
Těstoviny s tuňákem podáváme horké.
Kuřecí stehna marinovaná v pivu podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.
Ananasová buchta namazaná polevou.
Kýta s ananasem a plátky tvrdého sýra.
Kachní stehna se zelím ochutíme kmínem.
Kuřecí stehna pečená na bramboráku

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíme pokrm kuřecí maso na celeru.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.