Recepty

Recepty > vegetariánské > jogurtová omáčka na špagety se sojovým granulátem

Jogurtová omáčka na špagety se sojovým granulátem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

1 menší cibule, 1/2 šálku sojového granulátu, 1 zeleninový bujón, 1 lžíce oleje, 1/2 balení kečupu, 1 stroužek česneku, 1 lžíce bílého jogurtu, 1 lístek bobkového listu, 2 ks nakrájených rajčat, 1 hrneček vody

Postup přípravy:

Sojový granulát povaříme ve vodě, do které přidáme kostku zeleninového bujónu a bobkový list. Vaříme, dokud granulát nezměkne (cca 15 minut). Mezitím nakrájíme nadrobno cibuli. Poté přidáme scezený granulát a vše osmažíme. Přidáme Jemný kečup Hellmann´s, nakrájená rajčata, nasekaný česnek a lžíci jogurtu (velmi zjemní chuť, vše povaříme, dokud směs nebublá (cca 3 minuty). Podáváme na špagety a sypeme sýrem a bazalkou.

Další recepty:
Chlebová polévka s vajíčkem.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojové omáčky.
Boršč bez masa z uzeného tofu.
Koprovka ze sterilovaného kopru s máslem.
Houbové knedlíčky do polévky se strouhankou.
Tempeh s bulgurem chvilku podusíme.
Vegetariánská kedlubnová omáčka z mladé kedlubny.
Pomazánka z tofu pro namazání na chleba.
Zelňačka bez masa s bylinkami a osmaženou houskou.
Boršč s červenou řepou dochutíme kořením a česnekem.
Tvarohová pomazánka s koprem pokapaná citronem.
Recept na sojové mléko z bobů.
Tempeh smažený se zelím podáváme s rýží jako přílohou.
Zelné závitky bez masa

Recepty
Boršč bez masa

Dozvíte se zde, jak se připravuje jogurtová omáčka na špagety se sojovým granulátem.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.