Recepty

Recepty > italská kuchyně > polévka Pappa al pomodoro

Italská polévka Pappa al pomodoro recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Ingredience potřebné pro přípravu:

500 g vyloupaných zralých rajčat bez semínek, 200 g veky, 2 stroužky česneku, 1 malá cibule, svazek bazalky, zeleninový vývar, olivový olej, sůl, pepř

Postup přípravy:

Na rozehřátém olivovém oleji zlehka orestujeme nakrájený česnek a cibulku, přidáme polovinu svazku natrhané bazalky, rajčata, sůl, pepř, promícháme a 15 minut vaříme. Poté přidáme tenké plátky pečiva, zalijeme vývarem nebo vodou a vaříme, až polévka zhoustne. Po 20 minutách stáhneme, přiklopíme pokličkou a necháme 15 minut odležet. Podáváme s bazalkou a olivovým olejem.

Další recepty nejen italské kuchyně:
Hlíva s těstovinami dušená doměkka.
Italský chléb focaccia pečeme při teplotě 220-250 °C.
Italské špagety posypeme sýrem parmezán.
Italská polévka s rýží a mrkví.
Pizza těsto pečeme do zlatava.
Špagety Aglio olio e peperoncino s feferonkami.
Omáčka Sugo pomodor kterou nalijeme do sklenic a zavaříme.
Špagety Carbonara neboli uhlířské.
Originální italský recept na Minestrone do které přidáme fazole a uvařené brambory.
Boloňské špagety jsou klasika světové kuchyně.
Italské těstoviny se špenátem důkladně promícháme.
Gnocchi recept

Recepty
Italská polévka

Ochutnejte jídlo skvělé chuti, které vám přináší recept italská polévka Pappa al pomodoro.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.