Recepty

Recepty > ryby > grilovaní pstruzi

Grilovaní pstruzi

Suroviny potřebné pro přípravu:

Zmražené makrely, sůl, grilovací koření, olej, grilovací misky nebo alobal, gril

Postup přípravy:

Pstruhy rozpůlíme po délce, osolíme a dáme na tukem pomazaný gril kůží dolů. Polijeme rozpuštěným máslem, posypeme kmínem a grilujeme asi 3 minuty. Pak opatrně obrátíme, polijeme rozpuštěným máslem, posypeme kmínem a opět 3 minuty grilujeme.
Podáváme s opečenými brambory a zeleninovým salátem.

Další recepty:
Krémová rybí polévka s omeletkami.
Rybí polévka z pstruha s osmaženou žemlí.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou a zeleninovým salátem.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Pečený losos s vařenými brambory jako přílohou.
Rybí karbanátky osmahneme dozlatova.
Štika na másle osmažená dozlatova.
Žraločí steak z filetů.
Žampionová polévka se zeleninou a kostičkami rohlíků.
Kapr na grilu potřeme a grilujeme.
Vánoční kapří polévka z hlav a vnitřností.
Grilované kuře s nádivkou

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte pokrm grilovaní pstruzi.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.