Recepty

Recepty > těstoviny > eviny boloňské špagety

Eviny boloňské špagety

Suroviny potřebné pro přípravu:

400 g mletého masa, pagety, lej, cibule, 1 mrkev, stroužky česneku, rajský protlak, kečup, sůl, koření

Recept na přípravu:

Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, česnek a nastrouhanou mrkev, přidáme mleté maso, osolíme a dobře osmahneme, můžeme zasypat hladkou moukou, aby omáčka nebyla příliš řídká. Přidáme rajský protlak, trochu kečupu, přidáme koření na špagety a podle hustoty omáčky doléváme vodou. Důkladně necháme povařit ,aby maso bylo měkké. Můžeme přidat čerstvou bazalku.

Další recepty:
Boloňské špagety jsou klasika.
Zapečené těstoviny s uzeným masem podáváme s kyselou okurkou.
Halušky se zelím a uzeným masem necháme ještě chvíli přejít varem.
Italské těstoviny se špenátem důkladně promícháme.
Boloňské těstoviny podáváme přelité.
Zelná polévka s uzeným masem a brambory.
Zapečené palačinky plněné kuřecím masem podáváme se zeleninou nebo zeleninovým salátem.
Originální italský recept na Minestrone do které přidáme fazole a uvařené brambory.
Boloňské špagety s mletým masem ke kterým přidáme strouhaný sýr.
Hlíva s těstovinami dušená doměkka.
Těstoviny s tuňákem a strouhaným parmezánem na posypání.
Rajčata plněná mletým masem upečeme v předehřáté troubě.
Boloňská omáčka na špagety do které můžeme přidat vodu nebo kečup.
Zapečené boloňské špagety

Recepty
Boloňské špagety

Ochutnejte jídlo skvělé chuti, které vám přináší recept na eviny boloňské špagety.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.