Recepty

Recepty > vepřové maso > 5

Recepty z vepřového masa 5

Recepty na přípravu pokrmů, pro které je výchozí surovinou vepřové maso.

Čínské vepřové řízky na pórku, vajíčku, solamylu a grilovacím koření.
Arašídové řízky z vepřového nebo krůtího masa s pepřem, chilli kořením a česnekem.
Marinované vepřové maso na červeném víně podávané s rýží, vařenými brambory nebo studené s chlebem.
Ovocný řízek se sušenými švestkami a plátky jablka v kapse.
Opilé vepřové na červeném víně.
Kořeněná vepřová plec pepřem, majoránkou, kmínem, novým kořením, citonovou kůrou a prolisovaným česnekem.
Naložené vepřové řízky jako minutka.
Vepřová růže z rozvinuté paprikové klobásy.
Balijské vepřové maso v omáčce.
Vepřová panenka s čokoládovou omáčkou
Vepřové kotlety s omáčkou z vajec, papriky, hořčice, utřeného česneku a sýra.
Paprikový guláš z vepřového plecka připravovaný v Papinově tlakovém hrnci.
Kovářské kotlety zapečené na cibuli, zalité smetanou a posypané strouhaným sýrem.
Marinované kotlety
Zapečené brambory s vepřovým masem a houbami zalité šlehačkou a zasypané strouhaným sýrem.
Nadívaný vepřový řízek žampiony a vajíčkem.
Palačinky s masovou náplní se zeleninou.
Těstoviny s fazolemi a vepřovkou
Těstoviny s vepřovou směsí a sterilovanou zeleninou.
Zapečené kotlety s brambory a šlehačkou
Vepřová bašta s kari omáčkou podávaná s bramborovými plackami.
Bůček se zelím pečený v troubě.
Kotlety na zelenině Kunovjanka.
Špízy z trouby připravené z masa, anglické slaniny a cibule.
Česnekové kotlety s omáčkou z kysané smetany a vařenými brambory.
Vepřové závitky pečené v troubě.
Zapečené vepřové řízky se šunkou a žampiony posypané strouhaným sýrem a zalité smetanou.
Kotlety na česneku a majoránce, pepři a kari koření.
Banánová pánev s masem a paprikami.
Kopečkové řízky marinované v zálivce z kečupu, oleje, utřeného česneku a oregana, osmažené a zapečené s broskví, šunkou a sýrem.
Djakartine - jídlo indonéské kuchyně.
Zapečené řízky naruby zapékané s cibulí, česnekem a anglickou slaninou.
Kotlety na česneku se smetanovou omáčkou.
Roláda z mletého bůčku
Chilská kýta marinovaná v kořeněné marinádě a poté osmažená.
Vepřové maso s arašídovou omáčkou podávané s rýží.
Vepřové panenky v županu z listového těsta.
Zastlané kotlety zapékané v cibuli.
Souvlaki - pokrm řecké kuchyně.
Zelné závitky
Francouzské vepřové na žampionech a koňaku.
Řízky na zelenině Moravanka osmažené a zapečené se zeleninou v troubě.
Burritos con espinaca - recept mexické kuchyně, vepřové plátky s fazolovo-rajčatovou směsí zapečené v tortile a posypané sýrem.
Zabijačkový guláš z plece, ledvinek a jater, zahuštěný střídkou chleba.
Sulc bez česneku - sulc neboli huspenina připravený ve variantě bez česneku.
Vepřové koleno marinované v česneku a hořčici zapečené na pivě.
Kotlety na šlehačce zapečené s na plátky nakrájenými brambory.
Maso tří barev - hovězí, vepřové a kuřecí.
Vepřové na houbách
Bramborák plněný masem a romadúrem

Vepřové maso 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recepty
Motto

Recepty rozehrají v ústech svoji vytříbenou chuť.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.